IDŐPONTFOGLALÁS

Szia! Üdv az időpontfoglaló rendszerben! A szolgáltatásaim iránt mutatott megnövekedett érdeklődés miatt nem áll módomban egyesével időpontot egyeztetni. Kérlek, használd ezt a foglalási rendszert! A foglalás menete a következő: 

1.- MÁR A KLIENSEM VAGY? Kérlek csak abban az esetben foglalj hozzám időpontot, ha már kontaktáltunk egymással és megállapodtunk, hogy együtt fogunk dolgozni! Amennyiben még nem léptél velem kapcsolatba, időpontfoglalás előtt keress meg e-mailben a designyourlife.hu@gmail.com címen. Írj egy rövid bemutatkozást és vázold fel az élethelyzeted, amin dolgozni szeretnél velem. Válaszolni fogok és megbeszéljük a közös munka részleteit. Ez után tudsz majd hozzám időpontot foglalni. 

2.-VÁLASSZ IDŐPONTOT: Amennyiben már a kliensem vagy, kérlek válassz az elérhető időpontok közül! 

3.-MILYEN IDŐPONTOT VÁLASSZ? Kérlek, ha elérhető vagy napközben, akkor válassz napközbeni sávot. Az esti sávokban olyan klienseket fogadok, akik KIZÁRÓLAG az esti időpontokat tudják megoldani. Megértésed köszönöm! 

4.-MIKOR ÉRVÉNYES A FOGLALÁSOD? Foglalásod csak abban az esetben válik véglegessé, ha kapsz tőlem visszaigazoló e-mailt róla. Amennyiben ilyen e-mailt nem kapsz, foglalásod nem érvényes, vagyis nem fogunk találkozni online abban az időpontban. 

5.-FOGLALÁSOD JELLEMZŐI: Az alkalmak a megszokott módon kerülnek megtartásra! Skype felületén, kamerával találkozunk, korábban e-mailben egyeztetett részletek mellett. Minden alkalom egész órakor kezdődik. A szimpla alkalmak 50 percesek, a dupla alkalmak pedig 100 percesek. Dupla alkalom foglalása esetén két egymás után következő idősávot kell lefoglalnod a rendszerben.

6.-LEMONDÁSI FELTÉTELEK: A lemondási feltételek továbbra is a régiek, melyet foglalásoddal automatikus elfogadsz. Kérlek, amennyiben valamiért nem tudsz megjelenni a megbeszélt alkalmunkon, mielőbb mondd le az alkalmat itt, a foglalási rendszerben! A találkozóhoz képest 24órán belüli lemondás eseten a teljes árat, 48órán belüli lemondás esetén pedig az ár 50%-át kell felszámolnunk. Ennél korábbi lemondás esetén nem számolunk fel költséget. Megértésed köszönöm! 

7.-PROBLÉMA FOGLALÁS SORÁN: Ha bármilyen problémád merül fel a foglalás során (pl.: nem tudsz foglalni, nem kapsz visszaigazolást), kérlek írj nekem a designyourlife.hu@gmail.com e-mail címre! 

Várlak szeretettel valamelyik szabad időpontomon! Alíz